Komplexná starostlivosť o zbrane GNP for GUN

Vážení zákazníci,

predstavujeme inovatívne produkty pre majiteľov všetkých typov strelných zbraní – spreje značky GNP a NANOPROTECH. Každý produkt bol starostlivo testovaný a vytvorený na mieru danej problematike. Produkty sa medzi sebou dobre dopĺňajú a vy tak môžete dopriať svojej zbrani kompletnú starostlivosť – čistenie, odmastenie, premazanie a následné dlhodobé zakonzervovanie.
  • Vhodné na strelné, plynové aj vzduchové zbrane.
  • Nie sú agresívne voči žiadnym materiálom, nenarušujú drevo, plast, gumu, ani brunier (černenie).

260fde2b-32ba-4e5e-bff0-86f0bec5f9bd

 

GNP Bore Cleaning Foam

Pena na čistenie hlavní. Vďaka penovej konzistencii sa lepšie dostane do ťažšie dostupných miest. Následné čistenie je tak oveľa rýchlejšie a efektívnejšie. vo_eshop_gun cleaner_1

 

GNP Gun Cleaner

Čistič zbrane. Tekutý roztok ľahko aplikujete vďaka rozprašovaču a účinne vyčistíte meď, zinok, olovo, karbón, tombak a iné nečistoty. Vhodný tam, kde nie je potrebné penové čistenie.

551940d7-3cc8-47df-bbff-bf896661c06c

 

GNP Degreaser Cleaner

Odmasťovač na zbrane rýchlo a bezo zvyšku rozpustí staré oleje, tuky, čistidlá a iné silné znečistenie z kovových a plastových povrchov. Roztok nijako nepoškodzuje černenie (brunier), plasty, laky, drevo ani iné materiály.340a16b6-413f-45e5-aff6-5f6e2ea17a36

 

GNP Gun Oil

Efektívne premazáva mechanizmy strelných zbraní a dlhodobo zbraň konzervuje. Môžete sa tak spoľahnúť, že pri dlhodobom skladovaní alebo používaní v mokrom prostredí sa neobjaví na zbrani korózia.

 75588133-c076-3c53-42f3-5fb10728ec36

NANOPROTECH Gun

Produkt, ktorý zbraň vyčistí, premaže a zároveň zakonzervuje. Vhodné pre tých, ktorí preferujú všetko v jednom spreji. Film z nanočastíc ochráni strelné zbrane pred koróziou až  jeden rok, dlhodobo premazáva zbraňové mechanizmy a zabraňuje zachytávaniu povýstrelových splodín. Aplikácia roztoku predĺži životnosť strelnej zbrane a zabezpečí jej funkčnosť aj v extrémnych podmienkach.

Hlavní kategorie