Ďakujeme za vašu priazeň, prajeme vám príjemné strávenie vianočných sviatkov a do nového roka všetko najlepšie

banner_homepage_pf2021

Milí zákazníci, 

ďakujeme vám za priazeň v roku 2020, ktorý bol pre nás všetkých zaťažkávacou skúškou.

Vďaka vám, skvelým zákazníkom, sa nám podarilo prebiehajúcu krízu preklenúť. Naše služby sme rozšírili na Slovensko spustením mutácie e-shopu inproducts.sk a prvý úspešný rok prevádzky má za sebou portál pre veľkoodberateľov vo.nanoprotech.cz.

Z nových produktov sme predstavili rad čistiacich, odmasťovacích a mazacích sprejov GNP for GUN, ktoré sú určené na ošetrovanie zbraní.

Chceme ďalej rásť

Na ďalší rok máme veľké plány, z ktorých niektoré môžeme už teraz prezradiť. Samozrejmosťou je ďalšie rozširovanie sortimentu jedinečných nanotechnológií, ktoré sa medzi vami tešia veľkej obľube.

Keďže by sme radi ďalej expandovali, pripravujeme spustenie anglickej verzie internetového predaja prémiových druhov impregnácií pre trh celej Európskej únie. 

Pre zákazníkov a fanúšikov predstavíme nové videá s predstavením produktov a návodov na ich použitie. Ďalšie novinky oznámime v priebehu roka.

Prajeme vám všetkým pokojné prežitie vianočných sviatkov, nech pod stromčekom nájdete, čo ste si priali, a nový rok 2021 je pre vás úspešný a plný výziev. Sme tu stále pre vás a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Váš tím INPRODUCTS

Hlavní kategorie