Čo je u nás nové? Poďte sa pozrieť!

Vážení zákazníci,

hlásime sa po dlhšom čase s novinkami. Prečo až teraz? Nuž, mali sme toho veľa. Takže poporiadku:

Zrekapitulovali sme našu históriu

Za desať rokov sme prešli poriadny kus cesty. Ak vás zaujíma viac, prečítajte si príbeh o nás a našom putovaní na našom webe. Mrknite na naše začiatky. Za nás celkom fajn dekáda. Čo poviete?

Sme v pokročilej fáze novej podoby e-shopu

Hlavnú pozornosť sme sústredili na novú podobu webu, ktorú sme už pridali na slovenskú verziu e-shopu. Úloha znela jasne: vytvoriť jednoduchý a prehľadný e-shop, ktorý bude výborne fungovať aj na mobilnom zariadení. Potrebuje ešte pár úprav, ale čoskoro nový vzhľad webu dokončíme a pustíme sa aj do úprav českej verzie webu. Čo na novú podobu e-shopu hovoríte?

inproducts_logo_eshop_new2

Máme nové motto

Už 10 rokov sa snažíme byť inovatívni a budeme v tom pokračovať. Rozhodli sme sa, že toto krátke, jednoduché, ale veľavravné heslo nás bude oficiálne prezentovať. „Be innovative“ tak môžete vidieť už v logu a čoskoro aj v našich pripravovaných videách. S heslom prichádza aj nová farebná kombinácia, ktorá bude sprevádzať web, reklamné podklady alebo aj tento e-mail.

Pokračujeme vo vývoji nových produktov

Stále pracujeme na nových produktoch a dúfame, že doma ich budete môcť mať do konca roka. Neviete, o akých produktoch je reč? Pracujeme na rade čističov, ktoré budú úplne ekologické a určené na textil aj kožu.


Tipy na jaro

transparent_200_bicycle 150NANOPROTECH BICYCLE

Ochráňte jednotlivé časti svojho bicykla pred hrdzou a nečistotami, premažte reťaz a zaistite plynulé prehadzovanie rýchlostí s NANOPROTECH Bicycle. Vhodný do suchého aj mokrého prostredia, na rám bicykla, bovdeny a lanká alebo gumové tesnenia, pomáha uvoľniť stuhnuté závity.

 

transparent_400_textilnisedacky

 INPRODUCTS IMPREGNÁCIA NA TEXTILNÉ SEDAČKY

Impregnácia INPRODUCTS ochráni všetky druhy vašich textilných, bavlnených aj plyšových sedačiek pred zašpinením potravinami, sladkými nápojmi alebo domácimi maznáčikmi. Je úplne bez zápachu, šetrný a z hľadiska zdravia bezpečný.

 

sady autokosmetiky

 SÚPRAVA NANO AUTOKOZMETIKY

So súpravou nano autokozmetiky vyčistíte svoje vozidlo za pár minút a až na niekoľko mesiacov ho ochránite pred ďalším znečistením. Tekuté stierače vyčistia a vyleštia okná vášho automobilu do úplnej transparentnosti a zlepšia viditeľnosť aj za prudkého dažďa. Autokozmetika Waterless & Wax 3v1 zaistí laku, sklám i plastom odolnosť proti prachu, hmyzu a nečistotám.

Hlavní kategorie