Do kedy môžete objednávať? A kedy si dávame pauzu?

Vyberať vianočné nanodarčeky u nás je istota radosti pod stromčekom. Aby ste však všetko stihli a potešili svojich blízkych, objednávajte včas. Posledné tohtoročné objednávky budeme odosielať v stredu 22. decembra a dovtedy si u nás môžete objednávku aj osobne vyzdvihnúť.

Všetky balíčky k vám posielame vždy maximálne do druhého pracovného dňa a naši dopravcovia ich väčšinou doručia do troch dní od prevzatia. Objednávky uskutočnené do 16. decembra tak s veľkou pravdepodobnosťou stihnete položiť pod vianočný stromček. Ale viete, ako to chodí: dopravcovia budú mať posledné predvianočné dni čo robiť, aby všetky darčeky vôbec stihli doručiť. Nespoliehajte sa preto na rýchleho kuriéra a nakupujte s časovou rezervou.

Od 23. decembra do 2. januára sa budeme venovať svojim rodinám a blízkym. Veríme, že aj vy budete mať sviatočné dni plné pohody a spokojnosti. Ďalšie balíčky pre vás odošleme hneď prvý pondelok v novom roku 2022.

 

16. 12. 2021 = odporúčame vytvoriť posledné objednávky,

22. 12. 2021 = posledný deň, kedy odosielame objednávky,

23. 12. 2021 až 2. 1. 2022 = nepracujeme, odpočívame.

 

Tak sa nespoliehajte na Ježiška a mrknite sa do nášho e-shopu, ešte máte trocha času – jedinečné nanoprodukty čakajú. Tento rok napríklad výhodné súpravy v parádnom darčekovom balení.

Prajeme krásne sviatočné dni a veselé Vianoce.

 

Váš tím INPRODUCTS

Hlavní kategorie